Aktualizacja: 5 września 2026
Ustawienia → Usuń konto → potwierdź. Konto, sesje i tokeny powiadomień push zostają usunięte od razu.
Wyślij prośbę z adresu e-mail przypisanego do konta na [email protected] z tematem „Usunięcie konta RIKSLY". Realizujemy w ciągu 30 dni.
Dostęp do konta, dane logowania (e-mail, imię, rola), sesje, tokeny powiadomień push.
Dane rozliczeniowe i zamówienia sklepu - do 30 dni lub dłużej, jeśli wymaga tego prawo (np. przepisy księgowe i podatkowe).